
Geräte und Zubehör
XO sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Nährwerte pro 1 Total recipe
Brennwert
587.4 kcal /
2466.9 kJ
Eiweiß
56.7 g
Fett
224.6 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Ballaststoffe
13.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Asian Essentials
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Mapo tofu
15 Min