Geräte und Zubehör
XO sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Eiweiß
56.7 g
Brennwert
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Fett
224.6 g
Ballaststoffe
13.3 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Essentials
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min