Geräte und Zubehör
Dille en feta flatbread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 stuks
Zutaten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
1491 kJ /
356 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Tzatziki
20 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Chocolade toffee cake
2 Std.
Basilicumpesto
10 Min