Geräte und Zubehör
Dille en feta flatbread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 stuks
Zutaten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
1491 kJ /
356 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Chili non Carne
1 Std.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Zachte graanrepen
1 Std.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen