
Geräte und Zubehör
Gnocchi Tricolore
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
568 kcal /
2397 kJ
Eiweiß
19 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
85 g
Ballaststoffe
3.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Chilli con carne
35 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Tandoori kip wraps
50 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min