Met champignons gevulde aardappelkoekjes
TM6 TM5 TM31

Met champignons gevulde aardappelkoekjes

4.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Aardappeldeeg

  • 600 g water
  • 800 g aardappelen in stukken (2 cm)
  • 50 - 60 g Parmezaanse kaas in stukken
  • 1 ei
  • 50 - 60 g paneermeel en iets meer om door te wentelen
  • 10 g Dijon mosterd
  • 1 tl zout
  • 1 tl gemalen zwarte peper

Champignonvulling

  • 60 g uien gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 g olie en iets meer om te bewerken en te frituren
  • 150 g verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
    oder 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm)
  • 4 - 5 takjes verse dille enkel de blaadjes, grof gehakt
    oder 4 - 5 takjes verse peterselie enkel de blaadjes, grof gehakt
  • zure room om op te dienen

Nährwerte
pro 1 stuk
Brennwert
165.9 kcal / 694.2 kJ
Eiweiß
6.6 g
Fett
5.2 g
Kohlenhydrate
24.1 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Natrium
455.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte