Geräte und Zubehör
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem300 g
-
maïzena (zetmeel)25 g
-
bakpoeder20 g
-
zeezout5 g
-
paprikapoeder15 g
-
karnemelk200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
ui in vier gesneden120 g
-
zoete maïskorrels400 g
-
boter in blokjes50 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
kippendij, zonder vel, ontbeend600 g
-
olie500 g
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.5 g
Brennwert
1979 kJ /
473 kcal
Fett
35.8 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolade Moelleux
15 Min
Charoset
15 Min
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Aardbeienmilkshake
5 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Lolly's
40 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Sacher taart
3 Std.