Geräte und Zubehör
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem300 g
-
maïzena (zetmeel)25 g
-
bakpoeder20 g
-
zeezout5 g
-
paprikapoeder15 g
-
karnemelk200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
ui in vier gesneden120 g
-
zoete maïskorrels400 g
-
boter in blokjes50 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
kippendij, zonder vel, ontbeend600 g
-
olie500 g
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.5 g
Brennwert
1979 kJ /
473 kcal
Fett
35.8 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mojito
10 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Aardbeienmilkshake
5 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Mango mojito
15 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen