Geräte und Zubehör
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem300 g
-
maïzena (zetmeel)25 g
-
bakpoeder20 g
-
zeezout5 g
-
paprikapoeder15 g
-
karnemelk200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
ui in vier gesneden120 g
-
zoete maïskorrels400 g
-
boter in blokjes50 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
kippendij, zonder vel, ontbeend600 g
-
olie500 g
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.5 g
Brennwert
1979 kJ /
473 kcal
Fett
35.8 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Sunrise smoothie
10 Min
Tempé
48 Std.
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Dropijs
8 Std. 30 Min
Havertaart
Keine Bewertungen
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min