Geräte und Zubehör
Mediterrane kippenpastei
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
1612 kJ /
385 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkere kip
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Viscurry
35 Min
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Kip met amandelen
25 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min