Geräte und Zubehör
Sous-vide Teriyaki Zalm
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
95 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.