Geräte und Zubehör
Sous-vide Teriyaki Zalm
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
95 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
5 Std.
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
200 g ui karameliseren
40 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.
Amaretti van abrikoos
40 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Karamel varkensvlees
45 Min
Rijst met groentemix
55 Min