Geräte und Zubehör
Sous-vide Teriyaki Zalm
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
95 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Pistache Crème Brûlée
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min