
Geräte und Zubehör
Flatbread met peer en geitenkaas
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
verse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optional)1 - 2 el
-
honing2 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
390 kcal /
1632 kJ
Eiweiß
11.7 g
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen