Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
oder 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (optional)
- 2 el honing
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiweiß
- 11.7 g
- Kohlenhydrate
- 37.5 g
- Fett
- 20.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegan moussaka
1hod. 50min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5sa 15 dk
Lamscurry
1 godz.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min