Geräte und Zubehör
Flatbread met peer en geitenkaas
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optional)1 - 2 el
-
honing2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
1632 kJ /
390 kcal
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Harde pistachekoekjes
45 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Pindakaas
5 Min