Geräte und Zubehör
Sous-vide peren met kaneel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
3 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen