Geräte und Zubehör
Sous-vide peren met kaneel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
3 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Fruitige saladedressing
5 Min
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min
Rudolphs Mocktail
30 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Familie kip galette
1 Std. 55 Min