
Geräte und Zubehör
Sous-vide peren met kaneel
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
244 kcal /
1024 kJ
Eiweiß
2 g
Fett
3 g
Kohlenhydrate
48 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Natrium
3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Toffees
2 Std.
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Chocolade salami
3 Std. 10 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Vitello tonnato
13 Std.