Geräte und Zubehör
Zuurkool
Zubereitung 15 Min
Gesamt 96 Std.
1 Totale recept
Zutaten
-
witte kool (± 600 g)1
-
8 g Himalaya zoutzeezout8 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
-
komijnzaad2 tl
-
jeneverbessen1 tl
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
1.4 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
627 kJ /
150 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
15 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Geroerbakte groenten
10 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Venkelsapje
10 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min