
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiweiß
- 41.9 g
- Kohlenhydrate
- 84.3 g
- Fett
- 45.9 g
- Ballaststoffe
- 302.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
40 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen