Geräte und Zubehör
Glutenvrij Focacciabrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
amandelen, gepeld55 g
-
maïzena (zetmeel)220 g
-
glutenvrij witte bloem110 g
-
instantgist2 ½ tl
-
suiker2 tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
fijn zout2 tl
-
water310 - 350 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprekeleng
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 takje
-
grof zout1 tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkeleng
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
633.8 kJ /
151.5 kcal
Fett
4.4 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 Std. 15 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Rode bietensalade
10 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen
Boerenbrood
2 Std.