Geräte und Zubehör
Glutenvrij Focacciabrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
amandelen, gepeld55 g
-
maïzena (zetmeel)220 g
-
glutenvrij witte bloem110 g
-
instantgist2 ½ tl
-
suiker2 tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
fijn zout2 tl
-
water310 - 350 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprekeleng
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 takje
-
grof zout1 tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkeleng
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
633.8 kJ /
151.5 kcal
Fett
4.4 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Indiase mosterd
Keine Bewertungen