Geräte und Zubehör
Frittata met gestoomde aardappelen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
aardappelen geschild, in schijfjes400 g
-
water1500 g
-
Emmental of andere halfharde kaas, in stukken100 g
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
verse peterselie2 - 3 takje
-
ham, gekookt in plakjes, in stukken100 g
-
eieren6
-
paneermeel70 g
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
1749 kJ /
418 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min