Geräte und Zubehör
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 kop
Zutaten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optional)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
6954 kJ /
1659 kcal
Fett
173 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
82 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Groene pepersaus
20 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Lasagnerolletjes
1 Std.
Eendenlever
33 Std.
Fruitige saladedressing
5 Min