Geräte und Zubehör
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 kop
Zutaten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optional)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
6954 kJ /
1659 kcal
Fett
173 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
82 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesaus
20 Min
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen