![Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE9DD7CC-6CE2-4795-B170-E92954EBB8F7/Derivates/16e589c1-2d8c-43af-bd1e-184949b93e76.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2710 kJ / 647 kcal
- Eiweiß
- 21.7 g
- Kohlenhydrate
- 64 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegetarische hamburger
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min