Geräte und Zubehör
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
21.7 g
Brennwert
2710 kJ /
647 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Courgettesoep met munt
35 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Tomatensaus
40 Min