Geräte und Zubehör
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
4 porties
Zutaten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiweiß
42 g
Brennwert
4148 kJ /
991 kcal
Fett
76 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pitabrood
2 Std.
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min