
Geräte und Zubehör
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
4 porties
Zutaten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
misopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
991 kcal /
4148 kJ
Eiweiß
42 g
Fett
76 g
Kohlenhydrate
32 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Natrium
1591 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
Keine Bewertungen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5 Min
Tandoori kip wraps
50 Min