Geräte und Zubehör
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
16 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
244.7 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
453.7 kJ /
108.4 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Bellini cocktail
5 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.