Geräte und Zubehör
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
16 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
244.7 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
453.7 kJ /
108.4 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Geel gekleurde eieren
55 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min