Geräte und Zubehör
Knoflook en uien glaceren
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
1 portie
Zutaten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
knoflookteentjes gehalveerd2 - 3
-
200 g rode ui, in kwarten (zie "Tips")gele ui in kwarten (zie "Tips")200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
20 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
1031 kJ /
246 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hoge Temperaturen
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui kleuren
25 Min
200-300 g ui glaceren
Keine Bewertungen
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min