Geräte und Zubehör
Lentetaart met yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
droge koekjes200 g
-
zachte boter , in stukken80 g
-
yoghurt natuur500 g
-
room , 30% V.G.200 g
-
suiker , volgens eigen smaak40 - 100 g
-
gelatineblaadjes , in koud water geweekt en goed uitgelekt10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Eiweiß
4.7 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Confituur van ananas en gember
40 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min