Geräte und Zubehör
Lentetaart met yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
droge koekjes200 g
-
zachte boter , in stukken80 g
-
yoghurt natuur500 g
-
room , 30% V.G.200 g
-
suiker , volgens eigen smaak40 - 100 g
-
gelatineblaadjes , in koud water geweekt en goed uitgelekt10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Eiweiß
4.7 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Citroenslush
10 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min