Geräte und Zubehör
Lentetaart met yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
droge koekjes200 g
-
zachte boter , in stukken80 g
-
yoghurt natuur500 g
-
room , 30% V.G.200 g
-
suiker , volgens eigen smaak40 - 100 g
-
gelatineblaadjes , in koud water geweekt en goed uitgelekt10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Eiweiß
4.7 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Sinaasappelcake
1 Std.
Vanillesiroop
30 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Erwten met ham
25 Min
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min