Geräte und Zubehör
Fruit minestrone met saffraan crème
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optional)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1493 kJ /
357 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Amaretti van abrikoos
40 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min