
Kompatible Versionen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
Gnocchi met saus
- 15 g verse basilicumbladeren
- 70 g uien gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g water
- 1 ½ - 2 tl zout naar smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 800 g gnocchi
- 3 el zonnebloemolie
Fruitsorbet
- 60 - 100 g suiker naar smaak
- 500 g bevroren fruit in stukken (bijv. mango, ananas, peer, bessen)
- 2 tl citroensap (optional)
- 1 eiwit (optional)
Broccolisalade en afwerking saus
- 1 rode paprika in stukken (2 cm)
- 1 appel groot, in kwarten
- 250 g broccoliroosjes
- 30 g pijnboompitten
- 25 g olie
- 15 g azijn
- 1 tl honing
- 1 ½ tl mosterd
- 1 tl kruidenzout
- ½ tl gemalen peper
- 6 el mascarpone (250 g)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 964 kcal / 4037 kJ
- Eiweiß
- 20 g
- Fett
- 50 g
- Kohlenhydrate
- 101 g
- Ballaststoffe
- 15.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20 g
- Natrium
- 2123 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aziatische komkommersalade
Nessuna valutazione
Gestoomde spinaziecake
35min
Zijden tofu cheesecake
Nessuna valutazione
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nessuna valutazione
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nessuna valutazione
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nessuna valutazione
Vegetarische Wellington
2h 10min
Vegetarisch Medaillons
Nessuna valutazione
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min