
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta type farafalle
- 300 g wortelen in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
oder 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien in dunne plakjes, als afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 411.5 kcal / 1721.5 kJ
- Eiweiß
- 21 g
- Fett
- 19.6 g
- Kohlenhydrate
- 38.3 g
- Ballaststoffe
- 5.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.1 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Spaanse risotto
40 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Kip met amandelen
25 Min