Geräte und Zubehör
Appels met cidersabayon
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
969 kJ /
232 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Cheesecake likeur
10 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Bessenlikeur
30 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min