Geräte und Zubehör
Appels met cidersabayon
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
969 kJ /
232 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Balletjes met aubergines
1 Std.
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Bellini cocktail
5 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Zalmtartaar
10 Min
Aardappel-preisoep
40 Min