Geräte und Zubehör
Karamel varkensvlees
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Steak Stroganoff
45 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min