Geräte und Zubehör
Karamel varkensvlees
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Aardappelgratin
1 godz. 10 min
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Kipfricassee
Brak ocen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Vloeibare karamel
25 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Kip met amandelen
25 min