Geräte und Zubehör
Karamel varkensvlees
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Kip garam masala
50 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min