Geräte und Zubehör
Steak au Poivre
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
2301 kJ /
550 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Tequila 'Refresher'
5 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Granaatappel Mojito
10 Min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min