Geräte und Zubehör
Steak au Poivre
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
2301 kJ /
550 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Loempia’s
55 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Mousse van ham
10 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min