Geräte und Zubehör
Chorizo, aardappel en koolsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
chorizo in dunne schijfjes300 g
-
rode ui in vier gesneden1
-
teentjes knoflook gepeld2
-
rode paprika in stukken1
-
ansjovisfilets, in olie2 - 3
-
water700 g
-
paprikapoeder1 el
-
aardappelen geschild, in stukken500 g
-
kool in dunne partjes1
-
witte kikkererwten, gekookt uitgelekt en gespoeld400 g
-
verse korianderbladeren½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
173 kJ /
41.3 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Linzensoep met spinazie
50 Min
Koolsoep
50 Min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Borscht
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min