Geräte und Zubehör
Chorizo, aardappel en koolsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
chorizo in dunne schijfjes300 g
-
rode ui in vier gesneden1
-
teentjes knoflook gepeld2
-
rode paprika in stukken1
-
ansjovisfilets, in olie2 - 3
-
water700 g
-
paprikapoeder1 el
-
aardappelen geschild, in stukken500 g
-
kool in dunne partjes1
-
witte kikkererwten, gekookt uitgelekt en gespoeld400 g
-
verse korianderbladeren½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
173 kJ /
41.3 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Paella met kidneybonen
55 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.