Geräte und Zubehör
Avocado Pesto Orecchiette
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20 g
Brennwert
2627 kJ /
628 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Under 45 Minutes
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Pasta and Chickpea Salad
25 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min