Geräte und Zubehör
Saag Paneer
Zubereitung 30 Min
Gesamt 13 Std.
1 portion
Zutaten
Paneer
-
whole milk1500 g
-
white vinegar4 Tbsp
Spinach
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
onions halved50 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
unsalted butter diced20 g
-
single cream100 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
vegetable oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
16 g
Brennwert
1678 kJ /
401 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Coconut Dhal
20 Min
Palak Paneer
45 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Paneer makhani
45 Min
Paneer
4 Std. 30 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 Std. 10 Min
Coriander Chutney
5 Min
Chana Masala
45 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min