
Geräte und Zubehör
Teriyaki Salmon Burgers
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Teriyaki Sauce
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce50 g
-
rice vinegar30 g
-
dark brown sugar50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Salmon Burgers
-
garlic cloves2
-
spring onions (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)6
-
light brown sugar15 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)4
-
fresh coriander leaves10 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
bread rolls halved6
-
red onion thinly sliced1
-
green lettuce leaves6
-
avocado thinly sliced1
-
mayonnaise for serving
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
535 kcal /
2236 kJ
Eiweiß
24 g
Fett
28 g
Kohlenhydrate
45 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Natrium
1073 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Hawaiian Summer
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min