Geräte und Zubehör
Vegan Gravy
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
red onion (approx. 100 g), quartered1
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
carrot cut in pieces80 g
-
celery cut in pieces90 g
-
sunflower oil20 g
-
vegan margarine15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar2 tsp
-
plain flour1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
water350 g
-
red wine vegan80 g
-
dark soy sauce vegan20 g
-
red wine vinegar vegan10 g
-
mustard½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2 g
Brennwert
387 kJ /
92 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut Dhal
20 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegetable Curry with Rice
50 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Butternut Squash Masala Dosa
11 Std. 30 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min