Geräte und Zubehör
Pasta and Chickpea Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
Salad
-
water1200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried pasta (e.g. penne)250 g
-
cooked chickpeas250 g
-
cherry tomatoes quartered200 g
-
watercress100 g
-
mozzarella diced (1 cm)40 g
Vinaigrette
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
olive oil50 g
-
lemon juice20 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.1 g
Brennwert
1430 kJ /
342 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Spring Vegetable Penne
45 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Vegan Mushroom Bowls
1 Std. 20 Min
Pepper and Salami Sauce
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min