Geräte und Zubehör
Pork with Spinach Lentils
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
35.2 g
Brennwert
1547 kJ /
370 kcal
Fett
18.9 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
More Midweek Meals
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Veracruz Fish
30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min