Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
brown onion cut into halves180 g
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
ripe tomatoes cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 ½ tbsp
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salt1 tsp
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ground black pepper½ tsp
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eggplant cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
399.8 mg
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
457.8 kJ /
109.4 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
14.3 g
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