Geräte und Zubehör
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
819.5 mg
Eiweiß
17.5 g
Brennwert
2547 kJ /
606.3 kcal
Fett
35.8 g
Ballaststoffe
10.8 g
gesättigte Fettsäuren
19.1 g
Kohlenhydrate
49.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min