Geräte und Zubehör
Zucchini soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion cut into halves50 g
-
garlic clove (optional)1
-
zucchini cut into pieces500 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
butter10 g
-
cream cheese40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
685 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
332.6 kJ /
79.2 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Cucumber soup
25 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min