Geräte und Zubehör
Broccoli soup with sage oil
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Sage oil
-
fresh sage leaves30
-
olive oil80 g
Tahini sauce
-
garlic cloves2
-
pine nuts40 g
-
tahini60 g
-
lemon juice30 g
-
shiro (white) miso paste3 tsp
-
water100 g
-
salt1 - 2 pinches
Broccoli soup
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters100 g
-
olive oil1 tbsp
-
broccoli cut into florets (approx. 3 cm)500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water550 g
-
salt to taste
-
dukkah to serve (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
700.5 mg
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
826 kJ /
197 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
2.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min