Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Eiweiß
- 23.3 g
- Kohlenhydrate
- 36.1 g
- Fett
- 14.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 8.1 g
- Ballaststoffe
- 31.6 g
- Natrium
- 568 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lentil hotpot
12h 45min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Ratatouille
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Russian beetroot salad
1h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Eggplant with burghul
55min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Zucchini soup
25min