Geräte und Zubehör
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20.8 g
Brennwert
2070.1 kJ /
492.9 kcal
Fett
33.4 g
Ballaststoffe
7.8 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Chilli con tempeh
20 Min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Tofu scramble
25 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min