Geräte und Zubehör
Blue cheese tofu dressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Eiweiß
42.8 g
Brennwert
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Fett
167.6 g
Ballaststoffe
36 g
Kohlenhydrate
25.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Guacamole
10 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min