Buckwheat mushroom tartlets
TM6 TM5 TM31

Buckwheat mushroom tartlets

4.0 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

Pastry

  • 200 g buckwheat groats
  • ¼ tsp salt
  • 100 g unsalted butter cut into pieces
  • 50 g water
  • 1 egg yolk
  • gluten free flour mix for dusting (see Tips)

Filling

  • 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 300 g fresh Swiss brown mushrooms
  • 1 brown onion cut into quarters (approx. 130 g)
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 20 g unsalted butter
  • 20 g vegetable oil
  • 1 tbsp gluten free flour mix
  • 100 g full cream milk
  • 1 egg
  • 50 g thickened cream
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 pinch grated nutmeg
  • 10 sprigs fresh chives finely sliced, for garnishing

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
78.7 kcal / 330.7 kJ
Eiweiß
1.9 g
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Natrium
168.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte