Geräte und Zubehör
Steamed Pork Patty
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
minced pork 50 % fat 50 % lean200 g
-
sugar1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oyster sauce½ tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
1 tsp mushroom seasoning powderchicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
pickled cabbages (tung choy)30 g
-
water1000 g
-
spring onion chopped1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
93.6 mg
Eiweiß
17.5 g
Brennwert
1178.1 kJ /
281.6 kcal
Fett
21.4 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Macaroni ABC Soup
55 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Butter Cake
1 Std.