Geräte und Zubehör
Spring onion pork ribs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 portion
Zutaten
-
Chinese brown slab sugar50 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)600 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
water40 g
-
spring onions cut into pieces (5 cm)1000 g
-
spring onion cut in thin strips, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
2305 kJ /
551 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Favourites
28 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised pork belly
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min