Geräte und Zubehör
Summer seafood soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portion
Zutaten
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornstarch2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19 g
Brennwert
481 kJ /
115 kcal
Fett
0.5 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Favourites
28 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.