Geräte und Zubehör
Pork Ball Soup With Cabbage
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Pork balls
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen200 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried sole fish powder1 tsp
Soup base
-
water1400 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
Tianjin preserved vegetables (tung choy)30 g
-
chicken stock powder½ tbsp
-
fresh ginger sliced5 g
-
white pepper powder½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1392.8 mg
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
488.1 kJ /
116.7 kcal
Fett
6.9 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
3.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
HongKong Style Soy Braised Chicken
Keine Bewertungen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Salted Egg Yolk Custard Buns
Keine Bewertungen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Seafood Rice
Keine Bewertungen
Hamburgers
30 Min
Pineapple and Apple Chutney
55 Min
Mapo Tofu
35 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min