Geräte und Zubehör
Hakka Rice Wine Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
5 portions
Zutaten
-
boneless chicken drumsticks (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)4 tbsp
-
old ginger cut in thin slices20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
327 mg
Eiweiß
43 g
Brennwert
1825 kJ /
436 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min.
Long Bean Rice
1h 10 min.
Salted Fish Pork Belly
30 min.
Ginger sesame oil chicken
25 min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min.
Tomato-egg soup
20 min.
White Radish Pork Rib Soup
3h
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min.
Yam Rice
45 min.
Rice Wine Chicken
30 min.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min.
Teochew Seafood Porridge
45 min.