Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
TM6 TM5

Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi

4.2 ( 42 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g cooking oil
  • 60 g onions cut in slices
  • 3 fresh shiitake mushrooms cut in slices
  • 1 fresh green chilli cut in slices
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder
  • 20 g garlic cloves
  • 2 cm fresh ginger
  • 100 g pork belly, skinless cut in thin slices (0.3 cm)
  • 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
  • 1 tbsp spring onions white part only, chopped
  • 3 - 4 drops sesame oil
  • 1 tsp white sesame seeds toasted, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
358.3 kcal / 1499.3 kJ
Eiweiß
5.9 g
Fett
27.8 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Ballaststoffe
3.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte