Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon

3.0 2 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions

Zutaten

Arugula Pesto
  • Parmesan cheese in pieces
    60 g
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • pine nut, raw
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • baby leaf salad, mixed
    85 g
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • lemon juice
    15 g
  • salt
    ¼ tsp
Broccoli
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • broccoli florets
    570 g
  • red onion sliced thinly (approx. 1 onion)
    225 g
  • cherry tomatoes halved
    225 g
  • feta cheese crumbled
    140 g
  • lemons halved
    2

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 483.9 mg
Eiweiß 11.8 g
Brennwert 1332.8 kJ / 318.5 kcal
Fett 25.4 g
Ballaststoffe 2.3 g
gesättigte Fettsäuren 7.6 g
Kohlenhydrate 15.4 g

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