Geräte und Zubehör
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Butternut and Cashew Curry
-
whole coriander seeds½ oz
-
cumin seeds½ oz
-
dried ground turmeric1 tsp
-
cinnamon stick½
-
green cardamom pods6
-
ground paprika1 tbsp
-
dried red chilies1 - 2
-
whole black peppercorns6
-
fresh ginger peeled and cut into pieces2 in.
-
garlic cloves4
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
curry leaves15
-
extra virgin olive oil2 oz
-
raw cashews, unsalted6 oz
-
coconut milk4 oz
Black Rice
-
black rice10 oz
-
water50 oz
-
butternut squash peeled and cut into pieces (1½ in.)25 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
418.6 mg
Eiweiß
12.1 g
Brennwert
2293.7 kJ /
548.2 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
7.9 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
68.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eating Well Healthy Gut
8 Rezepte
USA
USA
Thermomix® Noir
14 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Pumpkin Curry
45 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min