Geräte und Zubehör
Italian "Baked" Beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
903 mg
Eiweiß
19 g
Brennwert
1180 kJ /
282 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
BBQ Time Savers
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1hod.
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min.
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1hod. 5min.
Colorado Cowboy Beans
1hod. 5min.
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1hod.
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min.
Smoky Black Bean Soup
35min.
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1hod. 15min.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min.
Black Beans
30min.
Chocolate Coconut Milk Custard
15min.