
Geräte und Zubehör
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
765.4 kcal /
3202.4 kJ
Eiweiß
48.2 g
Fett
48 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Natrium
676.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Air-Fry Sensor
9 Rezepte
USA
USA